Hageavfallinnsamlingen forsinket

Hageavfallinnsamlingen forsinket

Renova er dessverre forsinket med hageavfallinnsamlingen, og beklager dette i en epost til vellet.

Daglig leder i Renova, Tor Gard Skjoldhammer skriver bla. følgende:

«Jeg beklager at vi er noe etter skjema, men vi vil få hentet mye de siste dagene mot 17. mai, og håper å klare å bli ferdig med alt til 17. mai. Vi står på med 6-7 komprimatorbiler for vellene hver dag nå…..

Det er to årsaker til at vi er noe etter skjema:

•Det var mange vel og velmedlemmer som ba oss starte senere enn avtalt, siden det var mye snø og sen vår. Dette medførte at vi fikk enda litt kortere tid enn planlagt i år, og dette har forplantet seg en del…..

•En annen årsak er at vi i år til slutt ja til hele 39 velforeninger, som ble litt i overkant i år, i tillegg til alle sameiene vi har i samme periode. Vi prøvde å si til en del vel og sameier at det hadde vært flott om de i år kunne prøve et annet firma i år, siden vi hadde mange på listen allerede.  Det viste seg vanskelig å si nei takk til disse, siden mange har vært kunder en stund, og ba så pent om at vi skulle ta dem også…..  Da var det i grunnen vanskelig å si bestemt nei, så vi sa likevel ja til de fleste til slutt.

Dette har medført at vi har hatt litt vel sprengt kapasitet disse to-tre ukene i år.»