Ditt Vel 2-2013

Ditt Vel 2-2013

dittvel-sandvikaVi har nå gleden av å meddele at vi nå er i ferd med å sende ut årets andre utgave av vår velavis – Ditt Vel 2-2013.  Den er denne gang mer omfattende enn tiedligere, d.v.s. på 6 sider.  Det skyldes i alt vesentlig at vi har tre viktig saker av interesse for våre lesere:

  • 17. mai programmet for Sandvika
  • Kvisinnsamling i uke 22
  • Stor, økonomisk viktig annonse fra den Sandvika baserte PRIVATmegleren

I tillegg har vi informasjon om nettopp avholdt årsmøte, og utviklingen på gjengangertema som E-18, E-36 og kjøreprosjektet i «Gågaten».  Vi oppfordrer Sandvikinger til å delta i årets Vårkost som finner sted 14. mai med oppmøte utefor Helgerudgården.  Vi refererer til jubileumsfestlighetene i juni, som også innbefatter den tradisjonelle 6.06 Catwalken i Løkkehaven.

Dersom du ikke har tid til å vente med å lese Ditt Vel til du får det i postkassen, finner du det her: Ditt Vel -2-13 – siste utkast til trykking