Forum 60+ høsten 2013

Forum 60+ høsten 2013

Til glede for svært mange av Sandvikas eldre generasjon kan vi meddele at Forum 60 + allerede har ferdigstilt sitt program for høsten 2013.  Vi har i alle de siste 5 år skrevet begeistret om arrangementet som i alle år har kjørt med stinn brakke, nærmest uansett hva som står på programmet.  Antall deltakere begrenses av Brannvesenet som har satt maks antall til 75.  Skal du ha håp om å slippe inn bør du nok møte frem i god tid før standard starttid = 12.00.

IMG_0569Ett av høydepunktene i vårsesongen var møtet hvor Thorvald Stoltenberg bergtok forsamlingen med sitt underholdende foredrag.  Her avbildet med Forumets primus motor, Else Marie Bratsberg.  Den gang inviterte han seg selv tilbake og vi ser av programmet (vedlagt nedenfor) at han ble tatt på ordet i det han er tilbake allerede på åpningen av høstens program, d.v.s. 13. august.

Vi gratulerer med høstens velkomponerte program og ønsker masse lykke til!

Programmet for høsten 2013:  60+ høstprogra 2013