GOD SOMMER TIL ALLE VÅRE LESERE!

GOD SOMMER TIL ALLE VÅRE LESERE!

Selv om vi skriver første uke i juli og føler at sommeren ikke riktig har kommet enda, ønsker Sandvika Vel  alle Sandvikinger og andre lesere en riktig god sommer, kanskje spesielt de som planlegger å tilbringe sommeren i Sandvika. For dere som ikke har lagt ferien til sydligere og varmere breddegrader har Sandvika sannelig en masse å by på.  Det burde være nok å peke på Kalvøya og Kadettangen og deres bademuligheter (varmen kommer nok!), fotball og lek på Kadettangen, spisemuligheter både inne og ute.  Både fjorden og marka ligger og venter på besøk uansett vær og føreforhold!  Ikke minst er Bakgården i Sandvika sentrum (bildet) stedet for god mat, musikk og annen under­holdning. (https://www.facebook.com/pages/BAKG%C3%85RDEN-Sandvika/151232688288723).

Vi gjentar ønsket om en god sommer og ser frem til en begivenhetsrik august med Byfesten (www.Sandvikabyfest.no) som en spennende inngang til en forhåpentlig deilig høst både på fjord og land!