Seniorbasen i Sandvika

Seniorbasen i Sandvika

Seniorbasen ble tatt i bruk uformelt den 29.september. Lokalene i Kommunegården er nå frigjort for seniorbasefor­målet, ferdig innredet og nesten ferdig utstyrt.  

Du finner den i Kommegården store sentralhall. Resepsjonen er installert og beman­net. Frivillige seniorer på plass allerede – nysgjer­rige på hva vi kan trenge.

Det er to datamaskiner som alle kan be­nytte seg av. Det som gjenstår, er en kaffe­automat. Og dessuten at seniorene begynner å bruke stedet.

Seniorbasen er godt egnet som treffsted på formiddagstid. Skal du treffe noen for en prat i Sandvika, er dette stedet. Det er fint for små og store grupper. Trenger dere et uforstyrret sted, er det et separat rom som kan reserveres. Er det ik­ke reservert allerede, kan det brukes som det er.

Kommunegårdens kantine er nærmeste nabo, åpen for seniorbruker­ne kl 1200-1300 (etter kommunens lunsjpause). Gode lunsjretter tilbys til byens rimeligste priser. Kan­tinelo­kalet er åpent til kl 1330.

Seniorbasen vil bli et sentrum for forskjellige aktiviteter i Sandvika. Vi er spent på hva det kan bli. Gode idéer og godt initiativ har sjansen nå!

Klikk her for mer info og program: SeniorBasenProgram